Sieraden Workshop

Bizzy Beads komt graag bij u langs om een creatieve workshop “Sieraden maken” te verzorgen. Een workshop kan gegeven worden op een ochtend, middag of avond en de duur is +/- 2,5 uur. De locatie is een ruimte die u zelf uitzoekt en verzorgt. De locatie kan zijn bij u thuis, bij een kennis of een bedrijfsruimte. Het is belangrijk dat alle deelnemers aan een tafel kunnen zitten en dat er voldoende licht is om de kleuren goed te kunnen zien.

 
De prijs voor een workshop bedraagt € 10,- per persoon (minimaal 5 personen), dit is exclusief materiaal en reiskosten. Bij een workshop in pakketvorm is de prijs € 7,50

Bizzy Beads kan eventueel ook voor een ruimte zorgen. De locatie is dan een ruimte die in overleg met u uitgezocht wordt. Er worden dan andere prijzen gehanteerd. Wilt u hierover informatie neem dan contact op met Bizzy Beads.

Voor het materiaal zijn er 2 mogelijkheden:
 • Vrije keuze uit het materiaal ieder rekent af wat er gebruikt wordt. Dit kan vanaf € 8,- tot ca. € 50,- van eenvoudig tot exclusief. De gemiddelde prijs ligt rond de € 15,-.  
 • Keuze uit 7 verschillende modellen in pakketvorm die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. De prijs hiervan is € 10,-.

   
  Met grotere groepen adviseren we om te kiezen voor de pakketten omdat het uitzoeken van de materialen en het afrekenen anders erg lang gaat duren. Een combinatie van beide is eventueel ook mogelijk.

  Wat kunt u verwachten: een korte uitleg over de materialen, het gereedschap en de technieken die gebruikt kunnen worden. Er liggen voorbeelden zodat iedereen voldoende inspiratie krijgt. Daarna zoekt ieder individueel de kralen en materialen uit en gaat het gekozen sieraad ontwerpen en maken. De sieraden kunnen van modern (met steentjes en leren veters) tot klassiek (met glasparels) gemaakt worden. De materialen die in het oor gaan zijn verzilverd of zilver i.v.m. allergieën. Er kan gebruik gemaakt worden van stekers, clips en hangers of creolen.

   
   

  Make up

  Bizzy Beads komt graag bij u langs om een workshop “make up” te verzorgen. Een workshop kan gegeven worden op een ochtend, middag of avond en de duur is +/- 2,5 uur. De locatie is een ruimte die u zelf uitzoekt en verzorgt. De locatie kan zijn bij u thuis, bij een kennis of een bedrijfsruimte. Het is een leuke workshop om bijvoorbeeld samen met uw dochter te doen want u moet namelijk zelf voor een model zorgen.

  De prijs voor deze workshop is € 25,- per persoon (minimaal 5 personen), dit is inclusief gebruik materiaal en exclusief reiskosten. Er wordt gewerkt met make up van het merk JAFRA Cosmetics. De workshop wordt verzorgd door Monique Westerlink die JAFRA consulente is. Na afloop mag u gratis een JAFRA oogschaduw en potlood (oog of lippen) uitkiezen uit de catalogus en deze wordt voor u besteld en nageleverd.

  Wat kunt u verwachten:
 • U krijgt een eenvoudige gezichtsbehandeling. Deze bestaat uit reiniging, dagcrème en oogverzorging.
 • U krijgt een uitleg over de soorten make up en hoe u deze aanbrengt.
 • Er wordt gekeken welke kleuren, oogschaduw, rouge en lippenstift u het beste kunt gebruiken.
 • U leert hoe u zich verder mooi kunt opmaken en gaat dit ook doen.
 • Na afloop mag u gratis de kleur oogschaduw en potlood uitkiezen en deze wordt voor u besteld en nageleverd.

   

  Invlechten

  Bizzy Beads komt graag bij u langs om een workshop “invlechten” te verzorgen. Een workshop kan gegeven worden op een ochtend, middag of avond en de duur is +/- 1,5 uur. De locatie is een ruimte die u zelf uitzoekt en verzorgt. De locatie kan zijn bij u thuis, bij een kennis of een bedrijfsruimte. Het is een leuke workshop om bijvoorbeeld samen met uw dochter te doen want u moet namelijk zelf voor een model zorgen.

  De prijs voor deze workshop is € 15,- per persoon (minimaal 5 personen), dit is inclusief materiaal en exclusief reiskosten.

  Wat kunt u verwachten:
 • Eerst worden de modellen bekeken en beoordeeld op haarlengte en dikte. Er wordt gekeken naar de wensen en mogelijkheden.
 • U leert hoe u een outside invlecht op het hoofd kunt maken en gaat dit op uw model oefenen.
 • U leert hoe u een vissegraatvlecht kunt maken.
 • U leert hoe u een twister kunt maken.
 • Na al het oefenen maakt u een keus om uw model leuk naar huis te laten gaan.

   

  Hebt u interesse in een workshop maar u bent met minder als 5 personen dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven. Bizzy Beads probeert dan een groep samen te stellen met deelnemers bij u uit de buurt. U wordt dan op de hoogte gehouden van data en locaties zodat u dan kunt beslissen of u mee wilt doen. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. U kunt ook hier het inschrijfformulier downloaden in word-formaat: inschrijfworkshop.doc, deze kunt u dan invullen en mailen, faxen of per post opsturen.