Technieken cursus voor ondernemers

U kunt als ondernemer via Bizzy Beads een privé cursus technieken volgen. U leert dan alle (basis) technieken om sieraden te maken die u nodig hebt. De inhoud van de cursus wordt aan uw wensen aangepast. Deze cursus is geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden. U kunt zo diep op de technieken ingaan als u zelf wilt. De duur van de cursus is daarom ook afhankelijk van uw wensen, wilt u één of meerdere lessen?

De cursus wordt gegeven door Monique Westerlink die al meer dan 20 jaar ervaring in de kralenbranche heeft. Ze heeft ervaring opgedaan als bedrijfsleidster bij de Kralenshop in ’s-Hertogenbosch en de groothandel Cuenta Hobby. Verder is ze de auteur van “Jolie van ornament tot sieraad” en “Sieraden natuurlijk mooi”. Er verschijnen ook wel eens artikelen van Monique in de hobbybladen o.a. de Trend Creatief.

Monique komt voor deze cursus graag bij u langs maar u kunt ook naar haar komen. De prijs van deze cursus is € 20,- per persoon per uur. Deze prijs is exclusief materiaal en reiskosten.

Bizzy Beads kan voor het materiaal zorgen maar het mag ook met uw eigen materiaal. Naast de technieken kunt u ook tips en advies krijgen over het geven van workshops, party’s en kinderfeestjes.

Demo of workshop voor ondernemers

Bij Bizzy Beads kunt u ook terecht voor het verzorgen van een sieraden demo of workshop in uw bedrijf.

Monique Westerlink kan een sieraden demo bij u verzorgen om uw materialen te promoten. Denk hierbij aan sieraden maken met Jolie. Zij werkt tijdens de demo met uw materiaal en wat zij maakt blijft uw eigendom. U hebt dan meteen een paar modellen om te etaleren. Natuurlijk worden er bij aanvang van de demo ook al modellen klaargelegd om het een fleurige start te geven. Deze modellen blijven in het bezit van Bizzy Beads.

Monique Westerlink kan voor u een sieraden workshop verzorgen. Dit kan een workshop zijn met een thema of algemeen denk hierbij aan: Jolie sieraden maken, tassen versieren, horloges maken. De workshop kan gegeven worden met uw eigen materiaal maar eventueel ook met materiaal van Bizzy Beads

Vraag vrijblijvend meer informatie via e-mail. of telefoonnummer: 0416-353444


Voor uw inkopen adviseren wij u de groothandel Cuenta Hobby uit Rosmalen en Jolie International B.V. uit Lith. Zij hebben een uitgebreide collectie en een goede kwaliteit kralen en onderdelen. Tevens leveren zij de exclusieve Jolie onderdelen.