Kinderfeestje

Bizzy Beads komt graag bij u langs om tijdens uw kinderfeestje een workshop sieraden maken te verzorgen.

Tijdens de workshop maken de kinderen zelf een sieraad wat ze aan de hand van voorbeelden en pakketjes uit mogen kiezen. De sieraden variëren van kettingen, armbanden, oorbellen of sleutelhangers. Er is genoeg keuze voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar tot 18 jaar.

Het verzorgen van de workshop kost € 30,-. Dit is exclusief het materiaal en reiskosten. De pakketjes worden samen met de jarige uitgekozen en dit kan vanaf € 5,- per kind. Het minimum aantal kinderen is 5 het maximum advies is 10.

Voor de jarige is er natuurlijk een cadeautje.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Bizzy Beads.


Make up workshop voor Tieners

De Jafra consulente Monique Westerlink komt graag bij u langs om tijdens uw tienerfeestje een workshop make up te verzorgen.

Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe ze goed hun huid kunnen reinigen met de Jafra Teens Line. Hierna mogen de deelnemers zich onder begeleiding opmaken met Jafra Cosmetics. Ze krijgen natuurlijk eerst wat tips over de kleuren en hoe ze zich mooi op kunnen maken. Deze workshop is geschikt voor meisjes vanaf 11 jaar tot 18 jaar.

Het verzorgen van de workshop kost € 8,50 per persoon. Dit is inclusief het materiaal en exclusief reiskosten. Het minimum aantal deelnemers is 5 het maximum advies is 8.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Monique Westerlink.