Bedrijfsinformatie

Bizzy Beads is opgericht in 2002 als eenmanszaak en verkoopt kralen en onderdelen aan particulieren. Daarnaast verzorgt Bizzy Beads creatieve cursussen en workshops voor particulieren en bedrijven op locatie. U kunt ook bij Bizzy Beads terecht voor ontwerp en reparatie van sieraden.
 
Bizzy Beads heeft jaren ervaring opgedaan dus we helpen u ook graag met persoonlijk advies over kralen en onderdelen en de technieken om ze te verwerken. U mag ons dus altijd benaderen met uw vragen.
 
U kunt op volgende manieren informatie aanvragen:
  -per telefoon:0416 - 353444.
 -per e-mail:info@bizzybeads.nl.
 
U kunt op de volgende manier bestellen:
 -per webwinkel:zie producten of klik hier
 -per telefoon:0416 - 353444.
 -per e-mail:bestel@bizzybeads.nl.
 -per post:Bizzy Beads, Elzenstraat 43, 5151 AR Drunen.
 -op afspraak:Bizzy Beads, Elzenstraat 43, 5151 AR Drunen,
Telefoon: 0416 - 353444
 
Over het aanbieden van reparaties:
 -per post:Bizzy Beads, Elzenstraat 43, 5151 AR Drunen ( zie reparaties).
 -op afspraak:Bizzy Beads, Elzenstraat 43, 5151 AR Drunen,
Telefoon: 0416 - 353444
 
Over de levering:
Uw bestelling of reparatie wordt (als het op voorraad is) binnen één werkweek (tenzij anders overeengekomen) per post verzonden. De verzendkosten komen voor uw rekening (de prijs is afhankelijk van grootte en gewicht). Bij reparaties moet u kiezen of de reparatie gewoon gefrankeerd of aangetekend (met waarde-aangifte) verzonden moet worden. Bij bestellingen boven € 100,-- zijn de verzendkosten voor de rekening van Bizzy Beads.

Artikelen die op het moment van verzenden niet voorradig zijn houden wij niet automatisch in nota. Deze kunt u indien gewenst een volgende keer opnieuw bestellen. Wanneer u wilt dat iets nageleverd wordt verzoeken wij u dit specifiek te vermelden. Moeten wij dit apart verzenden dan is hierop de bovenvermelde verzendkostenregeling van toepassing.
 
Over de betaling:
Tegenover onze levering vragen wij van u een vlotte betaling graag binnen 14 dagen.
 
Over fouten en/of problemen:
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, dus ook bij u en bij ons. Uiteraard doen wij onze uiterste best zo weinig mogelijk vergissingen te maken. Is er toch iets fout gegaan belt u ons dan zo snel mogelijk zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen.
 
Tenslotte:
Op alle leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.